Digital Signage widgets-Dynamische templates

Verwacht van ANT Systems geen statische templates, maar dynamische widgets vol bewegingsvrijheid. Elke widget is snel, makkelijk en in realtime aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Dit kan probleemloos zonder enige voorkennis.

Elke widget beschikt over een eigen ontwerpaanpassing, state-of-the-art opmaaktools en andere componenten om uw communicatiedoelen te bereiken. Efficiënte, betaalbare en professionele Digital Signage-content maken? Dat was nog nooit zo leuk én eenvoudig.

Heeft u een idee of een verzoek voor een nieuwe toepassing?
Onze ontwikkelaars boksen voor u graag een nieuwe en custom made mini-applicatie in elkaar.

Afbeeldingen

Met deze widget kunt u op een eenvoudige manier beelden weergeven. De widget kan ook over het volledige scherm worden ingesteld, zodat het kan worden gebruikt als achtergrond.

Slideshow

biedt u de mogelijkheid om meerdere beelden na elkaar weer te geven.

Tekst

stelt de gebruiker in staat tekstuele informatie in verschillende formaten weer te geven. Om de indeling en de opmaak van de tekst te vereenvoudigen is er een html-editor beschikbaar.

Klok

Houd uw bezoekers en medewerkers op de hoogte van het actuele tijdstip. Hiermee kan u flink besparen want u hoeft geen wandklokken meer op te hangen.

Datum

Up-to-date blijven is nooit gemakkelijker geweest dan met de Date widget.

Extern nieuws

Indien u nieuws of inhoud van een externe bron, zoals een persbureau, weerdienst, enz... wenst weer te geven dan is deze widget wat u nodig hebt.

Ticker

De ticker widget stelt u in staat bepaalde informatie continu weer te geven. Meerdere parameters en visuele effecten kunnen worden gedefinieerd.

Berichten

Verzenden naar een apparaat, locaties, gebruikers of gebruikersgroepen is nooit zo gemakkelijk geweest. Deze berichtendienst stelt u in staat om op een gemakkelijke manier uw klanten te bereiken met live informatie, speciale aanbiedingen, dringende berichten, enz..

RSS

RSS (Really Simple Syndication) feeds zijn een eenvoudige manier om bij te blijven met de krantenkoppen. De dienst toont synoptische nieuwsberichten op een display. Een internetverbinding is vereist voor het binnenhalen van live RSS- feeds.

Weerinfo

Deze widget geeft nauwkeurige gegevens over het weer van vandaag en de komende dagen weer.

Agenda

Deel de agenda van uw medewerkers om hun afspraken, taken en de huidige locatie (arts A voert nu een operatie uit in afdeling B bijvoorbeeld) te tonen.

Location finder

Bent u het beu om steeds de mensen de weg te wijzen? Deze widget helpt u om bezoekers en patiënten direct naar hun bestemming te loodsen.

Groepslijst

Een lijst met informatie over artsen, consultaties, afdelingen, kamers....

Kamer reservatie

Via deze widget kunt u de reservering van uw kamers (bijvoorbeeld: vergaderzalen) weergeven. Het is mogelijk om een overzicht van de plaatsen op te geven of zelfs om een kamer via de interface reserveren.

Webpagina

Weergave van een of meerdere webpagina’s door het invoeren van een URL adres. Dit stelt u in staat om de website van het bedrijf, nieuwsberichten, blogs, etc... te tonen.

IPTV Picture in picture

De Picture in picture widget maakt het mogelijk om een stream op het volledige scherm en één of meerdere andere streams in kleinere vensters weer te geven. Met deze widget begint een hele nieuwe wereld van mogelijkheden.

IPTV Video on demand

De VOD widget levert Video-on-demand, die gebruikers in staat stelt om hun favoriete video-content te bekijken. De inhoud kan worden geleverd aan het platform via het uploaden van bestanden. Meerdere bestandsformaten worden ondersteund door het netwerk. Na te zijn omgezet, worden ze gestreamd.

IPTV Live DVD

Speel een corporate video door het hele gebouw of streamen van een film voor uw klanten? De DVD-service is wat je zoekt!

IPTV Live TV

kunnen gebruikers kijken naar live zowel SD als HD-streams. Live TV kan worden getoond volledig scherm of in inzet vensters. Het IP- streams worden geleverd via een IPTV op headend of andere apparaten zoals IP-camera ‘s.