IPTV Middleware Functies

IPTV portal’ is de front-end van het IPTV-universum en visualiseert hetgeen de kijker kan zien op het scherm. Het is de plaats waar de gebruiker IPTV diensten kan raadplegen en activeren. Het portaal wordt op maat ontwikkeld. Zowel de ‘look & feel’ als de beschikbare diensten kunnen aangepast worden.

Live TV

De belangrijkste functie van een IPTV systeem is het kijken naar televisie. De IP-streamer modules zenden programma’s uit in SD of HD. De zenderlijst geeft een overzicht van alle beschikbare zender, inclusief een aanpasbare beschrijving.

TV thema's

TV thema's maken de indeling van de zenders in verschillende klassen mogelijk.

Teletext

Functie, stelt de gebruiker in staat teletext pagina's te raadplegen.

Live Radio

De gebruikers beschikken over een ruim aanbod aan live radio programma’s en de zenders kunnen gerangschikt worden naar wens, bijvoorbeeld per taal.

Camera

De functie ‘camera’ laat de gebruiker toe om beelden van een camera weer te geven op TV of op een computerscherm. Deze functie is bijvoorbeeld bijzonder interessant als vervanging van beveiligingsmonitors. Bevoegd personeel kan via de televisie de beelden van de beveiligingscamera’s bekijken.

Camera Mosaic

Bekijk meerdere camera beelden op één scherm. Deze funtie is vooral handig voor bewakinsdoeleinden. Via rechten kunt u instellen wie deze beelden kan raadplegen.

Live DVD

Dankzij de DVD service kunt u bijvoorbeeld een corporate video afspelen op alle televisies in het gebouw of een film aanbieden aan (bepaalde) gebruikers.

Klok

Weergave van een analoge of digitale klok, zo kunt u besparen op dure klokken in iedere kamer.

Wake up

Gebruikers kunnen instellen wanneer ze gewekt willen worden via het tv systeem.

Desktop on TV

IPTV Portal maakt het mogelijk om een PC aan te sluiten op het netwerk. Zo kunnen er streams verdeeld worden van op uw computer naar het netwerk. Zo kunt u via de televisie naar een Youtube filmpje kijken, uw computerscherm delen voor videoconferencing of een interne trainingsfilm afspelen.

Informatie portaal

Creeër gepersonaliseerde informatie pagina's volgens uw services. Deze pagina's worden gemaakt en custom aangepast met een ingebouwde web editor.

Weerbericht

Weergave van een weerbericht voor meerdere dagen.

Spelletjes

Het systeem bevat enkele basis games zoals  Sudoku, Snake, Hang Man...

Berichten

Dankzij IPTV Portal wordt het mogelijk om belangrijke berichten over te brengen aan de gebruikers of een deel ervan. Zo kunt u bv. de gebruikers op een gemakkelijke manier bereiken om informatie, speciale aanbiedingen of noodoproepen te versturen.

RSS

RSS feeds vormen een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van het meest recente nieuws op alle mogelijke vlakken. Deze service toont diverse actuele items van op bijvoorbeeld een nieuwswebsite. Deze items worden beknopt en in een duidelijk overzicht weergegeven. Er is connectie met internet nodig om RSS feeds te kunnen implementeren.

Aanpasbare startpagina

Het is mogelijk om de startpagina van IPTV Portal volledig zelf samen te stellen. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit een promotionele banner, het weerbericht, georganiseerde activiteiten, …

IPTV Media playlist

Creeër afspeellijsten van video, audio of online bestanden en bied dit aan als een kanaal in uw IPTV platform.

EPG Service

EPG of Electronic Program Guide stelt u in staat een mooi overzicht aan te bieden van de programma's voor de komende dagen en weken.

Customer bill

Deze module staat in voor meerdere functies. Het biedt de mogelijkheid om de verbruikte diensten aan te rekenen en de mogelijkheid om gegevens af te drukken voor de facturatie. De eenvoudige rapportering kan worden aangepast aan uw wensen. De prijszetting is eenvoudig te beheren en integratie met andere software is mogelijk.

Bestel Service

Via deze service is het mogelijk om uw klanten zaken te laten boeken of bestellen vanuit de kamer.

Externe Communicatie

Deze module geeft de gebruiker de mogelijkheid om berichten te ontvangen vanuit de buitenwereld. Deze berichten kunnen worden ingegeven via een portaal.

Enquête

Stel zelf uw enquête samen zodat gebruikers deze eenvoudig via het tv systeem kunnen invullen.

IPTV Video On Demand

Laat gebruikers toe om zelf te kiezen wat ze willen zien. U kunt zelf zorgen voor films in het systeem of via een automatische aanlevering via een service provider.Deze functie kan al dan niet gekoppeld worden aan de facturatie.

Audio books

Met deze functie kan u boeken aanbieden aan uw publiek, gratis of als een betaalservice.

Music On Demand

Laat gebruikers luisteren naar de recentste nummers uit uw muziekbibliotheek.

IPTV Network PVR

Gebruikers kunnen live tv programma's opnemen om deze later terug te bekijken, wanneer het hen beter uitkomt.

Timeshift

Laat gebruikers toe om live uitzendingen te pauzeren en terug te spoelen.

IPTV Digital Signage

Onze middleware kunt u tevens gebruiken om uw informatieschermen aan te sturen. Via een eenvoudige editor en planner beheert us zelf welke content waar en wanneer te zien is.

Mobile Streaming

Via de HLS functie van ons systeem worden live beelden omgezet in het juiste formaat voor weergave op andere apparaten zoals smartphones en tablets.

API

maakt integratie met externe applicaties mogelijk. Aanpassingen aan onze API of ons platform gebeuren door ons op projectbasis.